Дадено пред смъртен одър обещание, ново начало и изненадващо запознанство

...
Дадено пред смъртен одър обещание, ново начало и изненадващо запознанство
Коментари Харесай

Време за четене: обещания, приятелство и неочаквана любов идват с хитовия роман „Италианско лято”

Дадено пред смъртен одър заричане, ново начало и изненадващо запознанство трансформират изцяло живота на младата София, която се забърква в куп завършения в своето първо „ Италианско лято ”. Новият летен разказ на родената в Германия авторка Сю Муркрофт, който излиза с логото на издателство „ Сиела”, е топла история за любов, другарство и непредвидена обич, които сполитат тези, които смеят да стартират отначало.

Лято, обич, Италия – три вълшебни думички, на които се базира сюжетът на любовния разказ „ Италианско лято” от немската авторка Сю Муркрофт.
 Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми Edna предлага Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми
На страниците на хитовия летен разказ Муркрофт ни води в слънчевото италианско градче Монтелиберта , където бащата на основната героиня София Бианки е срещнал майка ѝ, само че след това се е скарал грубо със фамилията си и е избягал във Англия, без да поглежда обратно.

В последните му дни София дава обещание на татко си Алдо, че ще посети родния му град, ще се радва на живота, ще пътува повече. И едвам няколко месеца след гибелта му героинята на Муркрофт подхваща тотална смяна в живота си . Установявайки се трайно в Монтелиберта, момичето бързо намира работа и нови другари, измежду които е и красивата осемнайсетгодишна Еми , която е напуснала дома си след голям скандал и не желае да поддържа връзка със своите родители.

Междувременно в хотела, в който София и Еми работят, на мощен мотор се появява и мистериозен клиент на име Ливай , който наподобява заинтересован и от двете девойки. Твърде доста секрети са се събрали на едно място – и единствено разкриването им може да освободи тримата от болката, която всеки от тях крие.

 книга Ciela Фиделия Косева/Ciela

Сю Муркрофт е родена в Германия, само че е живяла в Кипър, Малта и Англия. С не една и две книги с женски истории зад тила, Муркрофт е измежду най-продаваните създатели на Sunday Times и притежател на премията Best Romantic Read. На българския четец е позната с романа „ Само за ваканцията ”. „ Италианско лято ” е най-новата й книга, която излиза у нас.

Преводът на „ Италианско лято ” от британски език е на Габриела Каменова. Корицата е на Фиделия Косева.
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/39253/39253496/1600-400-tema-na-meseca-08.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките Тайният живот на домашните любимци 10 човешки храни и питиета, рискови за здравето на котките  10 метода, по които кучетата показват любовта си Тайният живот на домашните любимци 10 метода, по които кучетата показват любовта си  Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Тайният живот на домашните любимци Карл Лагефлед е бил захласнат от котката си Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР