Даден е "зелен коридор" за ходене до пощи и банкомати

...
Даден е "зелен коридор" за ходене до пощи и банкомати
Коментари Харесай

Важна новина за пенсиите и коронавируса!

Даден е "зелен кулоар " за вървене до пощи и банкомати на пенсионерите в Димитровград, написа в. Монитор. Така възрастните хора ще могат да получат пенсиите си при съблюдаване на всички условия за сигурност.

На 7 април стартира раздаването на пенсиите. На местата, където възрастните хора ги получават ще има служители на реда. Униформените ще наблюдават за сигурността на пенсионерите, както и дали се съблюдават предписанията и отстоянията сред тях.

Коридорът ще работи от началото на работното време на пощите до 12 часа на обед. Кампанията завършва на 16 април. Приоритетно ще бъдат обслужвани хората от третата възраст, а всички останали ще би трябвало да се провеждат за следобедните часове.

На опашките ще се раздават маски на възрастните хора, които нямат. Общината е поръчала маски за многократна приложимост, с цел да се предпазят оптимално възрастните хора.

Призовават се всички, на които им се постанова да изоставен дома си, да носят маска и ръкавици. В дните преди приемане на пенсиите местата за приемането им ще бъдат дезинфекцирани предпочитано и редовно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР