даде първото си интервю пред национална медия - БНР. Това

...
даде първото си интервю пред национална медия - БНР. Това
Коментари Харесай

Слави Трифонов към Петър Волгин: Ти да не си оракул?

 даде първото си изявление пред национална медия - БНР. Това стана в предаването " Политическо неточно " с водещ Петър Волгин. От изявлението не научихме нищо ново за желанията на Слави, нищо по-различно от неговите разсъждения от формалната му страница във фейсбук. Забеляза се обае нещо друго - свойското и тук-там надменно поведение на Трифонов към Волгин. Свойско и надменно поведение на един политик към публицист. Единствено министър председателят може да му съперничи в това отношение. Дали е обикновено и редно, оставяме вие да прецените. Ето ви примерна извадка от днешното изявление:

На въпрос " С кои други партии " ИТН " ще направи коалиция след изборите ", Слави отговоря:

" След 11 юли ще стане ясно. Суверенът ще реши "

" Е, той суверенът надали ще реши нещо по-различно, отколкото сега. Тези партии, където ги гледаме в този момент, плюс/минус още 1-2 най-вече, ще бъде разликата ", отвръща Волгин.

" Откъде знаеш, от кое място знаеш. Оракул ли си, екстрасенс ли си? Запознат си с това, което се случва в съзнанието на милиони българи ли? ", пита иронично  Слави.

" Предполагам просто "

" Когато твоите догатки станат действителност, тогава ще е ясно. Виж, Петре не желая да тичам от такива въпроси. Аз, приятелю, не желая да се показвам с " би могло ", " в случай че ", " вероятно ". Мога да ти кажа какжо ще направя с нещата, които са под мой надзор. Нещата, които ми задаваш споделят " в случай че станем това, в случай че стане това " какво ще направиш. Еми, като стане, ще забележим, какво ще създадем ", споделя още водачът на " ИТН ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР