Dacia, която отбелязва 15 години пазарно присъствие в модерната си история, анонсира

...
Dacia, която отбелязва 15 години пазарно
присъствие в модерната си история,
анонсира
Коментари Харесай

Dacia отбелязва 15 години пазарно присъствие с две лимитирани серии

Dacia, която отбелязва 15 години пазарно присъствие в модерната си история, анонсира две специфични лимитирани серии, които ще могат да бъдат поръчани през тази година на всеки един от пазарите, на които участва публично марката.

Първата от специфичните серии тематично е обозначена като DACIA 15 YEARS, включва модела Duster, както и цялата Stepway гама на марката, без Dokker, и стъпва на пазара и с изцяло ново екстериорно цветово осъществяване Iron Blue. Клиентите могат да избират общо между седем цвята, а в оборудването на представителите на серията са включени камера за задно виждане, автоматична климатична апаратура, 7-инчов чувствителен на досег бордови екран, USB и Bluetooth съгласуваност, безключов достъп до интериора, особено цветово изпълнение на тапицерията и други.

DACIA 15 YEARS се предлага също по този начин с 16-цолови алуминиеви джанти (17-цолови при Duster), допълнителни вежди, обозначителна табелка, черни капаци на външните огледала.

Специално за френските си клиенти, от Dacia лансират на пазара лимитираната серия Sandero “City + ”, която идва с впечатляващо стандартно съоръжение на цена от 9990 евро.

От Dacia разясняват, че през 2019 година продажбите на марката в Европа са достигнали седмо следващо рекордно равнище, като този път резултатът за компанията е бил 564 854 единици или с 10.4% повече в сравнение с 2018-а. 140 548 от продажбите са били осъществени на територията на Франция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР