Dacia България отчете рекордна 2019 година, в резултат на което отбеляза

...
Dacia България отчете рекордна 2019 година, в
резултат на което отбеляза
Коментари Харесай

Dacia отчете рекордна 2019 година в България

Dacia България регистрира рекордна 2019 година, в резултат на което означи седмата си поредна с растеж. От 2118 автомобила през 2013 година, за миналата марката има генерирани рекордните 5451 продажби и пазарен дял от 12.48%, при общ растеж на българския пазар от 8.6%.

"В България водачи по продажби са Dacia Duster и Dokker ", разяснява Мартина Григорова, бранд управител на Dacia за България. "Това е автомобилът, който се превръща в емблема на Dacia и е най-важният за нейния имидж ", допълват от компанията за хитовия си Duster. "Възприема се доста добре от клиентите поради три съществени причини- Това е автомобилът, който поддържа в C-SUV сегмента най-хубавото съответствие на цена/качество. Второто значимо предимство на Dacia Duster е това, че е много просторен автомобил, има огромна товароносимост и също по този начин, много атрактивен дизайн. На трето място, само че не по значимост, това е автомобил, който има много прилични офроуд благоприятни условия ".

Само през миналата година, реализацията на Duster е достигнала равнище от 1822 бройки, което е съвсем пет пъти повече от момента на лансирането си в България през 2013 година.

Още любопитни новости от света на Dacia в България, само че и в световен мващаб можете да научите от долното видео.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР