Дъбът крауч в Адълстоун, , се класира на второ място

...
Дъбът крауч в Адълстоун, , се класира на второ място
Коментари Харесай

Сладкият кестен Wrexham печели състезанието Дърво на годината в Обединеното кралство за 2023 г.

Дъбът крауч в Адълстоун,, се класира на второ място в гласуването.

От Woodland Trust обявиха, че сладкият кестен е знак на града резистентност, откакто е претърпял „ следвоенно плячкосване “ и „ десетки смъртоносни стихии “.

Предишните спечелили в надпреварата включват Sycamore Gap до Стената на Адриан. Той завоюва основната премия през 2016 година

Тазгодишният конкурс отпразнува най-хубавите дървета в градските региони на Обединеното кралство, в това число градски паркове, градове и жилищни улици.

Прочетете още вести от Обединеното кралство: < br /> Полицейски зов за изчезналото момиче
Момче с воден револвер, заобиколено от въоръжена полиция
Буря Бабет: Училищата затворени поради предизвестия за „ рисково за живота “

Джак Тейлър, водещ деятел на Уудс Under Threat at the Woodland Trust, сподели, че сладкият кестен е „ изумителен и подобаващ победител “.

Хю Джоунс, водещ член на Съвета на Wrexham за околната среда и техническия отдел, сподели, че чиновниците са „ удовлетворени “, че дървото е имало завоюва.

„ Бихме желали да благодарим на хората от Рексъм и на по-широкото население, което отдели време да гласоподава “, добави той.

„ Това демонстрира, че сладкият Рексъм кестенът е вдъхновявал хората в продължение на толкоз доста години и в този момент получава справедливо самопризнание. "

Сладкият кестен на Wrexham в този момент ще продължи да съставлява Обединеното кралство в състезанието " Европейско дърво на годината " за 2024 година

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР