Дъбът е едно от дърветата, към което още древните хора

...
Дъбът е едно от дърветата, към което още древните хора
Коментари Харесай

Жълъд на прозореца гони магии и отвръща злите очи

Дъбът е едно от дърветата, към което още античните хора са се отнасяли с огромно почитание и даже благоговение. Предците ни вярвали, че това растение има мощна магия, която може да направи живота им доста лек и благополучен. Ето за какво прекарвали време към него и споделяйки му прекарванията си, правели амулети за обич, шанс, младост и дългоденствие от листата, кората, клоните и даже жълъдите му, написа " Ретро ".

Счита се, че талисманите от дъб пазят от зли сили и подаряват с убеденост, успокоение и наслада този, който ги има. За самите жълъди се смята, че са доста скъп съдружник на всеки, който следва избрани цели. Те способстват за превръщане на неприятната сила в добра, притеглят триумфа и подаряват с дългоденствие.

Жълъдите са незаместим асистент както на дамите, по този начин и на мъжете. Древните хора вярвали, че девойките, които желаят по-скоро да се снабдят със брачен партньор, би трябвало да носят жълъд в себе си. Талисман от жълъд старите знахари предложили и на дамите, които към момента не са се сдобили с рожба. Жълъди се препоръчвали и на мъжете, които страдат от полова отпадналост. Ако носите ядката в себе си, бъдете несъмнено, че ще държите надалеч уроките и ще имате шанс. Ако поставите жълъд на прозорец в дома си, той ще пази от зли намерения и вълшебства цялото семейство. Жълъдът защищава жителите на къщата от заболявания, покачва позитивната сила, подарява ги с трезва мисъл, оказва помощ им да вземат сложни решения. Освен това притегля парите и професионалните триумфи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР