Да знаеш кога да се промениш, е трудно, но за

...
Да знаеш кога да се промениш, е трудно, но за
Коментари Харесай

Елипсата я няма - TBI вече е с ново лого

Да знаеш по кое време да се промениш, е мъчно, само че за банка с взор към бъдещето и съществени цифрови упоритости като TBI Bank смяната е константа. Днес настава нещо ново: банката стартира поетапната акомодация към освеженото си лого. Така тя дава отговор на желанията на своите клиенти и прави още една крачка към цифровата си промяна.

Фокусът върху клиентите и превръщането в цифрова банка от последващо потомство са целите за TBI Bank. За да бъдат отразени те в освеженото лого, банката притегли опитни английски дизайнери. Маркетинг екипът прекара безбройни часове с тях, дискутирайки модерни дизайн и UX-трендове.

Идеята: образната еднаквост на TBI Bank да е в сходство с актуалните ѝ високотехнологични решения, които са все по-приложими към потребностите на клиентите, само че новото лого да не обърква крайния консуматор.

За екипа на банката това беше урок за сложните избори във връзка с видимо лесните неща.

Освежаването на логото на TBI Bank включва премахването на елипсата от TBI. Акцентът върху " TBI " се резервира с удебеляване на новото по-модерно изписване. Нововъведенията са в унисон с изследване, което банката организира, за да затвърди имиджа си на благонадежден финансов сателит.

Поетапната миграция към новото лого стартира с цифровите канали на TBI Bank и ще продължи последователно в клоновата мрежа в България и в Румъния.

За TBI Bank

TBI Bank е фокусирана върху потребителското финансиране и кредитиране на дребни и междинни предприятия в България и Румъния. Чрез доверена мрежа от над 5000 точки на продажба ние обслужваме повече от 1.4 милиона регистрирани консуматори. Ние сме част от 4Finance, най-голямата онлайн и мобилна група за потребителско кредитиране в Европа.

Нашият фокус върху клиентите ни движи напред към това да се превърнем в цифрова банка от последващо потомство. Успешният ни бизнес модел и потребителски насочен метод ни разрешиха да се превърнем в най-печелившата банка в България (Capital K10, 2018).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР