Да завърши на 2-о място в края на сезона във

...
Да завърши на 2-о място в края на сезона във
Коментари Харесай

Смолинг: Второто място е програма минимум за нас

Да приключи на 2-о място в края на сезона във Висшата лига е стратегия най-малко за Манчестър Юнайтед, съобщи през днешния ден бранителят Крис Смолинг. През уикенда Червените дяволи обърнаха Челси от 0:1 до 2:1 и се движат на 13 точки от водача Манчестър Сити, който има и един мач по-малко с оставащи 10 кръга до края на акцията. И до момента в който тимът на Жозе Моуриньо през по-голямата част от сезона беше на 2-о място, то в този момент единствено на 2 точки след тях е Ливърпул, а след още 2 на 4-ата позиция се намира Тотнъм.

" Аз мисля, че изцяло заслужено и справедливо би било, в случай че ние сме най-малко 2-и. За нас това е стратегия най-малко. А фактът, че играем вкъщи с Ливърпул, ни дава огромно преимущество. Ние би трябвало да се откъснем от Ливърпул и Челси и да си работим по нашия си модел. Но знаете, че Манчестър Юнайтед би трябвало да бъде по принцип първи ", съобщи Смолинг, представен от локалните медии.
Can't argue with a clean sheet away from home in the first leg. Bring them back to Old Trafford. #MUFC #GGMU pic.twitter.com/gKpTZfrPFD
— Chris Smalling (@ChrisSmalling) February 21, 2018
Челси е на 5-о място в класирането, на 6 точки от Юнайтед, които не са завършвали в топ 3 от 2013-а година. В понеделник Юнайтед гостуват на Кристъл Палас, а на 10-и март е значимото дерби с Ливърпул. " Мисля, че когато победиш директен противник или огромният ти зложелател, постоянно е мач за 6 точки. Още повече в този момент, когато сме толкоз близо в класирането, добави британският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР