Да започнеш от нулата, без дори да подозираш какво предстои,

...
Да започнеш от нулата, без дори да подозираш какво предстои,
Коментари Харесай

Ралица Кашинова - момичето, покоряващо върхове в бодибилдинга

Да започнеш от нулата, без даже да подозираш какво следва, зареден с доста предпочитание и оптимизъм, подготвен да дадеш максимума от себе си, с цел да сбъднеш една фантазия - да се превърнеш в професионален спортист. Това е пътят, който води младата и амбициозна състезателка по бодибилдинг Ралица Кашинова до най-важното състезатение Diamond Cup в Сърбия.

Там единствено пред няколко дни тя отвя конкуренцията в най-оспорваната категория " Бикини фитнес " и справедливо завоюва първото място, а дружно с него и ПРО карта, която ѝ дава опцията да се съревновава с най-големите имена в нейната категория и то на международно равнище.

За мен това е величествен триумф и в действителност за първи път се усещам извънредно удовлетворена от представянето си, споделя вълнението си амбициозната състезателка.

Ралица Кашинова е на 27 години и е родена в Самоков. Баща ѝ е индивидът, който я възпламенява по спорта. И по този начин с доста непримиримост и неуморни тренировки, доближава до заветната цел да стане професионален спортист.
 Снимка 502186
Източник:

Като най-труден дефинира интервала, в който е трябвало да реши дали да загърби упоритостите си за развиване в публицистиката или да продължи да се занимава с бодибилдинг.

Въпреки всички ограничения обаче не съжалява за избора си. " Факт е, че взех вярното решение и се доверих на интуицията и желанията си. Винаги съм казвала, че щастието се крие по пътя към постигането на фантазиите ", споделя Кашинова пред ТОПСПОРТ.

Днес Ралица може да се похвали с редица трофеи и призови места от национални и интернационалните надпревари по бодибилдинг. Сред тях са: 4 пъти републикански първенец на България, Абсолютен първенец на България, Шампион на шампионат " Пловдив ", Шампион на шампионат " Скаптопара ", 2 място Diamond cup Makedonia 2018, 2 място Diamod cup Serbia 2019, 3 място Diamond cup Makedonia 2019, Балкански вицешампион и най-после, само че на последно място 1 място Diamond cup Serbia 2020.
 Снимка 502184
Източник:

За триумфите си благодари на фамилията си, нейния треньор и сътрудник в живота Венцислав Георгиев и на шепата правилни другари, които са останали до нея.

И след всичко реализирано досега Ралица не стопира да мечтае за още триумфи и покорени върхове. Пандемията обаче я слага в изчакване за идващите състезатения.

Про надпреварите са доста по-малко и ще преценим дружно с треньора ми, къде да бъде дебютът ми на Про сцена, добавя самоковката.

Всяко нещо си чака своето време и място, заключи Кашинова.
 Снимка 502185
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР