Да загуби детето си, вероятно е най-страшното нещо, което може

...
Да загуби детето си, вероятно е най-страшното нещо, което може
Коментари Харесай

Майка мислеше сина си за мъртъв, появи се след 10 г.

Да загуби детето си, евентуално е най-страшното нещо, което може да се случи на една майка. Подобна е и историята на Джойс Къртис. Тя предполагаше, че синът ѝ е мъртъв, откакто изчезва преди 10 години. С времето няма диря от него и дамата е принудена да се помири.

Никълъс изчезва през 2010 година. Неочаквано на 19 декември тази година, тя получава информация, че Никълъс е забелязан да пътува на автостоп из Франция. А все още е настанен в болница.

„ Не мога да допускам. Мислех, че е мъртъв. Скърбях за него. Когато ми се обадиха, че е жив, просто изпаднах в потрес. Плаках през целия ден. Това най-радостната Коледа за мен, изключително откакто брачният партньор ми умря през юни. Това е като знамение, “ споделя дамата.

Никълъс напусна родния си град Глазгоу, Ланаркшър, в средата на 2000-та година, с цел да пътува из Европа. Прекарва тежки години скитащ из улиците. Спира да се обажда и на родителите си.

„ През 2010 година получих писмо, в което пишеше, че Никълъс е в болница във Франция. Вече бях съобщила за изгубването му тук, в Глазгоу. Аз и брачният партньор ми отидохме да го посетим и беше толкоз хубаво да го видя. Щяхме да го приберем назад, само че по някаква причина, не знам за какво, той просто изчезна още веднъж, “ добавя тя.

Сега Никълъс възнамерява да се върне вкъщи, а Джойс ще пътува до Франция, с цел да го види.

„ Все още не тая очаквания, до момента в който не го върна вкъщи, “ сподели тя.

Говорителят на Министерството на външните работи, сподели: „ Ние ще подкрепим британец във Франция и предоставим помощ на фамилията му. Поддържаме връзка с локалните управляващи. “

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР