Да, вярно е, разделихме се с Анита! Хората се събират,

...
Да, вярно е, разделихме се с Анита! Хората се събират,
Коментари Харесай

Рачков призна: Да, с Анита се разделихме

" Да, правилно е, разделихме се с Анита! Хората се събират, след това се разделят, само че въпреки всичко животът продължава. Важното е да сме живи и здрави ", декларира Димитър Рачков пред " България през днешния ден ". 

Слуховете за края на любовта сред артиста и надалеч по-младата от него русокоска се носят от известно време в медийното пространство, само че до момента информацията не беше доказана публично. Раздялата им е реалност от края на януари, като Рачков не дава разяснение за какво се е стигнало до там, само че несъмнено мнозина допускат, че огромната им възрастова разлика от цели 24 години е изиграла съществена роля.

 
                             

Все отново русокосата хубавица към момента желала да се отдава повече на нощен живот и празненства, до момента в който артистът към този момент предпочитал домашния уют пред суетата. Също по този начин още при започване на любовта им, което беше сложено преди съвсем 3 години, се твърдеше, че майката на Рачков, както и околните му не одобрявали Анита за негов сателит в живота, само че тази информация по този начин и не беше доказана. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР