“Да видим дали Борисов ще отвори дори и концесиите. Не

...
“Да видим дали Борисов ще отвори дори и концесиите. Не
Коментари Харесай

Кой Е Станал Милионер! Звучен Скандал В Ефир Рано Сутрин!

“Да забележим дали Борисов ще отвори даже и концесиите ”. " Не съм от тези политици, които влизат в тематики, по които не са експерти. 2 милиарда лв. повече ще влязат в бюджет 2018, там можете и да видите сумите, които са отделени и за опазване на здравето. Предлагам ви способен диалог с хората, които са изготвили бюджета. Партията, която стартира приватизациите, преди ГЕРБ да съществува, тази партия се отхвърли от социализма.

Ограбиха спестяванията на жителите. Нека да падне отминалостта на приватизациите и ще се види, кой е станал милионер от тези приватизации. Ако видите кои са кредитните милионери от по това време - всички са някогашни доносници. 10 години по-късно Българска социалистическа партия си помислиха, че след смяна на икономическата си политика ще настъпят и промени в действителната им политика ", добави депутатът от ГЕРБ. " Втора поредна година имаме 4% растеж на БВП, както и повдигане на пенсии и заплати. Ние сме в Шампионска лига, а вие в аматьорската. Ролята на централната влас не е да вършат бизнес, а да го поддържат.

Каня ви в Пловдив господин Мирчев да видите тези 200 нови предприятия, които карат младежите да не отиват на “Терминал 2 ”, а да остават в България. Без инфраструктура няма по какъв начин да има развиване на градовете ", сподели още Спас Гърневски.

" Не може да налива от ден на ден пари в опазването на здравето и те да изтичат някъде, което не значи, че би трябвало да оставяме пациентите без медикаментите. Управляващите не могат да оправят системите и стопират финансирането по тези проблематични зони. Те не позволяват казуса с медикаментите, и хората да се оправят всеки както може. Искат да отклонят вниманието на обществото. Нека да се види и всеобщата приватизация, която направиха всички ръководещи ", съобщи от своя страна депутатът от Българска социалистическа партия. " България е в такава демографска злополука. Третата миграционна вълна е след 2009, моментът, в който страната видя, че не се води на добре. Отклонява се вниманието от положението на границите, което положение е заради корупция. Ние не се движим към позитивна посока, каквото уточни и евродокладът. 4-5 огромни града са се трансформирали в “черни дупки ” и точат парите и за другите градове. Не се работи за Силистра, да вземем за пример, съобщи Стоян Мирчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР