Да, вероятно ще се възползвам от това да вляза в

...
Да, вероятно ще се възползвам от това да вляза в
Коментари Харесай

Сидеров обеща интересни сюжети от СОС

Да , евентуално ще се възползвам от това да вляза в Столичния общински съвет. Там има доста далавери за откриване и аз ви давам обещание забавни сюжети от Столичния общински съвет. Това сподели Волен Сидеров, съобщи БГНЕС.
След като Народното събрание приключи пълномощията му, Сидеров приказва пред медиите. „ Станахте очевидци на това по какъв начин българският парламент, председателстващият Христов не даде думата на народен представител, който напуща по лична воля ” , съобщи Сидеров.
Според него това е невиждан случай , тъй като нормално депутати, които са подавали оставка отсъстват от залата, както било и с предходния случай с Лиляна Палова. „ Само че там сюжетът е различен.
Тя напуща, с цел да отиде на добре платена банкерска позиция в интернационална банка. А, аз напущам по причина чест и достолепие, тъй като дадох дума, а аз държа на думата си, желаех това да прозвучи от трибуната на българския парламент ”, съобщи той.
Според него „ жалки и доста безпомощни са дейностите на управлението на Народно събрание ” да не му дадат опция да каже за какво напуща българския парламент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР