Да, вече не съм областен координатор на "Има такъв народ".

...
Да, вече не съм областен координатор на "Има такъв народ".
Коментари Харесай

Росица Кирова, която Слави заличи заради кафето с Борисов, проговори за скандала

Да, към този момент не съм регионален координатор на "Има подобен народ ". Да, обвързвано е с визитата на премиера Бойко Борисов в Северозападна България. Това съобщи пред "Конкурент " Росица Кирова.

, през днешния ден водачът на "Има подобен народ " я заличи като локален представител на партията, откакто тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и седна на кафе с него.

На мястото на Кирова застава Светла Стойкова, която, по думите й, е "доблестен младеж ".

"Нямаше по какъв начин да откажа тази среща, тъй като през последните 5 месеца аз и хората от "Единни за смяна " свършихме много, с цел да започва плана. Ние работихме дружно с регионалния шеф Момчил Станков, бяхме на срещи в Министерство на регионалното развитие и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът ", разяснява Кирова.

Тя не се усеща жертва на събитията и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов.

"Достоен човек съм и не считам, че трябваше да откажа тази среща. Хората във Видин знаят, че хвърлихме много старания, с цел да се случи този план. Ние провокирахме държавното управление да отдели пари и да стартира рехабилитацията.

Щеше да е несериозно да помисля за политическите си упоритости, с цел да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си ", добави Кирова.

На смешка напористата дама сподели, че не е облякла бяла риза – "като за разстрел " при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР