Да въведеш зелен сертификат в държава с 20% ваксинационно покритие

...
Да въведеш зелен сертификат в държава с 20% ваксинационно покритие
Коментари Харесай

Петър Москов: Зеленият сертификат е погрешна мярка, въведена в погрешно време

Да въведеш зелен документ в страна с 20% имунизационно покритие е безусловно неработещо от позиция на попречване на смъртността и потребността от болнично лекуване на хората, което е видно. Единственото, до което довежда, е заличаване на така и така „ едвам кретащия “ бизнес. Това е неправилна мярка, въведена в неправилно време. Тя се вкарва, с цел да се предотврати пик, а не при настъпил пик.

Това съобщи съпредседателят на коалиция " Национално обединяване на десницата " доктор Петър Москов.

По думите му главният проблем се корени в разделянето на обществото ни, а огромният брой умряли се дължи на базово по-лошото здравно положение на българите.

" Имаме проблем, обвързван със съпоставката ни с другите общества, тъй като те излязоха трайно от рецесията, а ние се въртим в този затворен кръг и в ежедневните разногласия би трябвало ли респиратор или не, какъв брой да е дълъг зеленият документ, трябват ли ни антитела или не ни трябват, ние сме разграничени на две и не можем да се обединим към излаз от рецесията ", счита той.

Д-р Москов сподели още, че от " Национално обединяване на десницата " стоят зад отбраната на свободния избор, само че единствено когато той се базира на ясни обстоятелства и същинска иформация.

Политикът разяснява и електоралните настройки за идния парламентарен избор на 14 ноември.

" Всички ние желаеме непоклатимост и работещо държавно управление, само че действителността не го допуска. Заявката на всички за тези избори е не за взета поука, а за реванш ", изясни доктор Москов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР