Да, в България живеят негри. Български негри. Като онези от

...
Да, в България живеят негри. Български негри. Като онези от
Коментари Харесай

Защо бият негрите в България?

Да, в България живеят негри. Български негри. Като тези от южните американски щати по време на законното иго. По същото време и ние сме били в иго. Нещо като братя по робство… За робите важат някои особености, които не се отнасят за белите.
Например в случай че робът каже или даже единствено си намерения нещо некрасиво за господаря, идват едни хора в сини облекла и го постановат с палки, ритат го и го пръскат с пикантен спрей. Няма значение, че точно робите заплащат заплатите на биячите. Има си открит ред: плащаш и те бият. Демокрация. За по-сигурно, представители на блюстителите на реда декларират пред медиите, че са нападнати вероломно и са принудени да се пазят. Така всичко е ОК. Биячите са почтени жертви, а битите са мръсни гадове, които нарушават публичния ред. И са отговорни, тъй като желаят оставката на Големия бял стопанин, което е неприемливо. Големият бял стопанин постоянно е прав и никой не може да му желае оставката, тъй като е Бог и е вечен! Не го ли схванаха българските чернилки?! Който не го проумява освен пердах ще яде, само че и правораздаването на Торквемада ще се стовари върху него. За образец на останалите. Нарича се СПРАВЕДЛИВОСТ. Запомнете го.

Всъщност не е мъчно да си български чернокож, тъй като България е остров на благоденствието на Балканите и изобщо на света. Във Англия Брекзит и непокорен принц, в Турция земетресение, в Китай ковид, в Русия изгонени дипломати-шпиони... А тук всичко е умерено. Също като в онази картина на Верешчагин, дето демонстрира по какъв начин съветските войски минават Балкана, с цел да ни обезпечат свободата да строим през днешния ден Турски поток. Жалко, че Левски и Ботев ги няма, с цел да видят по какъв начин се сбъдват фантазиите им... Тях, благите, ги няма, само че робите сме тук и получаваме заслуженото.

Големият бял стопанин е удовлетворен. Него в действителност го няма в Софийския санджак тези дни, само че заптиетата са на мястото си.

Е, станал някакъв нищожен гаф… Униформени стъпкали някакъв парцал, а той се оказал българското знаме. Чудо огромно. Ако интернет беше неразрешен, нямаше и да знаем за случката. Едно време като нямаше мрежа – в Чернобил повреда, а ние си рупаме салата на мира. Голяма илюзия е, че информацията е значимо нещо. Важно е единствено това, което каже Големият бял стопанин!

А в този момент айде на бачкане, че би трябвало да изкарате заплатите и на 500 000 министри, служители, политици и прочие значими хора.

А служителите на реда да не не помнят: когато почнат да мрънкат още веднъж за по-големи заплати, да звъннат на битите български негри за поддръжка. Ще им я дадат…

Монти Пайтън БГ
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР