Да управляваш земята си понякога е трудно, особено когато е

...
Да управляваш земята си понякога е трудно, особено когато е
Коментари Харесай

Онлайн платформа дава безплатни съвети за ниви

Да управляваш земята си от време на време е мъчно, изключително когато е надалеч, а собствеността е разхвърляна сред десетки наследници. Един прецизен юридически съвет обаче може да промени нещата и от парцела да стартира да тече облага.

От тази седмица висококвалифициран екип от адвокати на водача в ръководството на аграрни земи "Агрион " дава безвъзмездни правни съвещания за всички притежатели и ползватели на земя.

Добрата вест е, че това ще става цифрово, от всяка точка на България и света, където и да живеят притежатели на българска земя.

Консултациите се организират през уеб страницата на компанията, където има построена нарочнасекция https://www.agrion.bg/bg/legal/. От предлагането могат да се възползват притежатели на земи и наследници на ниви, както и всички, които желаят да схванат по какъв начин могат дейно да стопанисват земята си или да закупят такава. За първи път тази услуга е налична и за българи, които имат парцели, само че живеят зад граница.



Освен през секцията в уеб страницата, клиентите могат да се свързват с юристите на "Агрион " и през безплатния народен номер 08001166, както и през системата за чат онлайн на уеб страницата. Експертите на „ Агрион “ са разполагаем за обстойна консултация за всички аспекти на договорката.

От компанията могат да се възползват притежатели на земи, наследници на ниви, както и всички, които желаят просто да схванат какъв брой костват техните терени, с цел да сключат преференциална договорка.

Съветите са извънредно потребни и за хора, които живеят зад граница, само че имат земя. Те могат да се съветват гратис за методите, без да се постанова да пътуват до България.

Един от проблемите, на които може да се откри бързо и дейно решение е продажбата за земя – бързо, дейно и без непотребна администрация. За тези притежатели, с изключение на с правни съвещания, „ Агрион “ е подготвена да спомага с инспекция на собствеността на парцелите, както и да направи безвъзмездна оценка на парцела.

„ През последните години инвестицията в земеделска земя носи устойчиви приходи на тези, които са решили да влагат в нея или да ръководят интензивно своя благосъстоятелност. Често обаче те са комплицирани от комплицираната законодателна уредба и последващите проблеми. С безплатните съвещания желаеме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, с цел да могат притежателите да печелят от земеделските си земи, без да се постанова да заплащат за скъпи правни препоръки “, обявиха от "Агрион ".

Компанията подсигурява правилна цена за всеки терен, защото, за разлика от други, не употребява осреднени оценки, а работи по особено основан логаритъм, с разнообразни индикатори, който подсигурява прецизна оценка.

Най-честите проблеми, които позволяват юристите на "Агрион " са наследствените. Често земята е разпокъсана сред десетки притежатели, някои от които даже не живеят в България. Експертите на „ Агрион “ са потвърдили, че могат да намират решения на такива случаи, даже с по 30 притежателя.

Тежък проблем са договорите за наем и аренда. Стопаните постоянно не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, с цел да получат съответно възнаграждение за собствеността си. Тези, които не са удовлетворени от досегашните си договори, могат да получат съвет по какъв начин да прекратят неизгодния си контракт за аренда, с цел да получат по-добри условия.

Последните години арендаторите също имат сериозен интерес към юридическите услуги на "Агрион ". Най-честите проблеми са свързани с правата и отговорностите по договорите, с декларирането им и дублирането на контракти за едни и същи парцели.

"Агрион " е първата българска компания, която надгради професионалните стандарти за ръководство на земеделска земя с най-модерните технологии.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани експерти в покупко-продажбите със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един проблем – без значение дали е обвързван с покупко-продажба, отдаване чартърен или аренда на ниви.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР