Да уловиш пулса на града и да го запечаташ в

...
Да уловиш пулса на града и да го запечаташ в
Коментари Харесай

Кои фотографски изложби трябва да посетим?

Да уловиш пулса на града и да го запечаташ в един кадър. Това прави страхотният фотограф Вихрен Георгиев и е същинско благополучие, че в този момент събира творбите си в изложбата " Хората на София " ! Именно с нея стартира шестото издание на фестивала " Фотофабрика ", което ще продължи до 28 юли.

Снимките на Вихрен постоянно те карат да се замислиш, те описват истории и дават опция да опознаеш индивида. В своя създателят споделя с над 100 000 фенове определени фрагменти, а от време на време включва и къси разговори с хората, застанали зад обектива. До 18 май ще можем да забележим творбите му в пространството за модерно изкуство „ УниКредит Студио “.



И тази година фестивалът " Фотофабрика " е доста обещаващ, тъй като включва изложения на надарени фотографи, които не би трябвало да пропущаме. Сред тях са Иван Бакалов, италианският колектив Чезура, Антоан д‘Агата, Алберто Гандолфо и Йозеф Куделка. Ако тези имена не ви приказват нищо, елате да ги опознаете! А в случай че към този момент ги познавате, то сигурно знаете, че си заслужават. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР