Да удължим лятото с играта на marica.bg - Кирилка Иванова

...
Да удължим лятото с играта на marica.bg - Кирилка Иванова
Коментари Харесай

Наградихме щури селфита с уникални подаръци СНИМКИ

Да удължим лятото с играта на marica.bg - Кирилка Иванова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Свобода Тафрова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Даниела Павлова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Венцислава Тафкова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Ани Талева Да удължим лятото с играта на marica.bg - Снежана Павлова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Десислава Самуилова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Нели Владимирова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Eмилия Клевец С "Марица " лятото не свършва

Уникални награди сграбчиха участници в състезанието на в. " Марица " " Да удължим лятото с щура фотография от плажа ".

Спонсорите на играта връчиха призове на читателите ни, които превзеха първите три места. Прекрасна гривна от естествена кожа, ръчна направа, получи Нели Владимирова, класирала се първа в нашия конкурс. Авторката на ефектното украшение - дизайнерката Андриана Желева, персонално връчи премията на победителката. Нели, която се занимава с маркетинг за компютърен програмен продукт, призна, че е влюбена в бижутата на AJ Design Q и на драго сърце ги носи както в всекидневието, по този начин и по публични мотиви.

Петко Ковачев, притежател и шеф на една от най-вкусните местоположения в Пловдив - мексикански ресторант Сомбреро 2, намиращ се на бул. „ Свобода ” 65А, подари ваучер за вечеря за двама на стойност 80 лв. на участничката, класирала се на второ място в състезанието - Даниела Павлова. Дани е единайсетокласничка, живее и учи в Асеновград. Тя пристигна с приятеля си, с който са дружно към този момент 5 години. Двамата са уверени, че с помощта на премията ще прекарат една незабравима сантиментална вечер, подправена с приятност от достоверния мексикански дух и кухня на ресторант Сомбреро 2.

Чаровната Снежана Павлова, която завоюва трето място в нашия конкурс с невероятна фотография от Силистар, също получи стилно украшение от AJ Design Q. Наградата й бе връчена от Андриана Желева, която й пожела още доста щури селфита, които да пазят загатна за бурни и красиви страсти.

Снимки Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР