Да убие любимия на поколения киномани таен агент Джеймс Бонд

...
Да убие любимия на поколения киномани таен агент Джеймс Бонд
Коментари Харесай

Дани Бойл убива Джеймс Бонд

Да убие обичания на генерации киномани скришен сътрудник Джеймс Бонд – тази концепция на Дани Бойл му е коствала режисьорското място за дълго чакания 25-и филм за героя. Това стана ясно, откакто продуцентите от EON оповестиха заглавието на последния си филм с присъединяване на Даниел Крейг в основната роля - „ Няма време да умра “, което съгласно мнозина е отговорът на компанията към възгледите на известния режисьор по отношение на сюжета на лентата.

Бойл се разграничи от плана преди тъкмо една година, като тогава уточни „ креативен различия “ като причина за отдръпването си. Според The Hollywood Reporter тези разлики се коренили в желанието на създателя на „ Трейнспотинг “ да убие паметния Агент 007. От EON обяснили, че макар че това е последният филм на Крейг под ревера на Бонд, те не имат намерение да сложат завършек на франчайза.

Това се потвърждава и от последвалите спекулации, че щафетата от 51-годишния артист ще бъде поета от чернокожата актриса Лашана Линч. Тя ще взе участие и в „ Няма време да умра “, като се допуска, че ще работи един до друг с Джеймс Бонд, от който ще одобри купата Агент 007.

Синопсисът пък нарежда сътрудника с смъртоносен сексапил и прецизен мерник в Ямайка, където той се е отдал на заслужена отмора. Скоро обаче той още веднъж ще бъде свикан за следващата задача, а какво да чакаме още от „ Няма време да умра “? Носталгия и доста екшън, загатва ни тийзърът на заглавието. Останалото ще би трябвало да забележим от първа ръка след 8 април, когато ще се организира международната премиера на кино лентата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР