Да тренираш, без да знаеш кога е следващото ти голямо

...
Да тренираш, без да знаеш кога е следващото ти голямо
Коментари Харесай

Тренировки за мечтата


Да тренираш, без да знаеш по кое време е идващото ти огромно състезание. За най-големите гении в родния баскетбол почивен ден по пътя към сбъдване на фантазиите няма. Европейската федерация анулира всички шампионати това лято поради ковид. Въпреки това, лагерът на 18-годишните национали в Правец е в разгара си.

“Това е неповторимо потомство и се надявам да не го изпуснем, а да създадем всичко допустимо, с цел да ги развием”, съобщи треньорът Георги Давидов.

Селекционер на младежите е различен именит роден баскетболист - Георги Младенов. Сред избраниците на последния попада юношата на испанския гранд Реал Мадрид - Константин Костадинов.

“Има самочувствието на състезател на Реал Мадрид - обикновено е. Той не е състезател на Полски Тръмбеш, а на Реал Мадрид”, разяснява Младенов.

Мечтата на гениите е един ден да бъдат част от мъжкия народен тим. Труд, ограничения и дисциплинираност са в основата на реализирането й. Нито един треньор от Националната баскетболна лига обаче не участва на лагера в Правец, който ще приключи с дуел сред юношите и младежите.

https://btvnovinite.bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР