Да тръгнеш с пижама по улиците може да бъде налудничаво

...
Да тръгнеш с пижама по улиците може да бъде налудничаво
Коментари Харесай

Приянка Чопра и Софи Търнър в пижамата на Виктория Бекъм

Да тръгнеш с пижама по улиците може да бъде налудничаво за някои хора, само че дизайнерката Виктория Бекъм не мисли по този начин. Нещо повече - един от тоалетите на марката ѝ, който ужасно доста прилича облеклата, които обличаме за сън, аргументи възторг измежду звездите.

Първите, които се снабдиха със сатенираните риза и панталон от последната сбирка на госпожа Бекъм, са съпругите на братята Джонас - Приянка и Софи. Въпреки че двете имат радикално друг жанр и желания към облеклото - Чопра залага на холивудския искра при всеки мотив, а Търнър избира по-обикновения и непоказен тип - в този момент усетите им изцяло съответстват.

Съпругата на Джо облече костюма по-рано тази година на формален обяд в Лос Анджелис, на който присъстваше с мъжа си. Тогава тя запаса разкроената риза в панталона с висока талия, като приключи визията си със златисти сандали на висок ток.

Малко по-късно брачната половинка на Ник се появи със същата удобна дреха в Париж, единствено че остави горната част да пада свободно. Но и тя се спря на сходен вид сандали, с които да комбинира облеклото.

Виктория не крие, че и за нея тоалетът е обичан, като разгласява в формалната си Инстаграм страница фотография, на която го е облякла за събитие в Катар.

"Костюмът-пижама е съвършен за пътешестване със аероплан, за празненство, дори и в спалнята ", написа в обществената мрежа дизайнерката.

Но кой би си разрешил да заплати над 1 600 евро, с цел да си купи облекла, които ще употребява за сън?

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР