Да, това са онези неловки моменти, от които можем да

...
Да, това са онези неловки моменти, от които можем да
Коментари Харесай

Ето Какво Да Направите Като Срещнете Старо Гадже

Да, това са тези неловки моменти, от които можем да избягаме, само че нормално ще стане по-неловко в случай че ни видят да тичаме истерично в противоположната посока, в сравнение с в случай че просто преглътнем неудобството и не си кажем фамилиарните приказки в границите на минута и половина.

Наистина недей да бягаш. В суматохата си човек може да притегли доста внимание. В обезверения си опит да избуташ хората зад себе си и да се провреш като мишчица сред тях ще си навредиш повече, в сравнение с да ще ти спестиш някакви унижения. Изправи тил, стегни се и отиди да си поприказваш по другарски с някогашния. Няма да отнеме доста време, убеждавам те.

Освен в случай че не вземе, че отнеме доста време. Тогава има някои съществени неща, които можеш би ще искаш да избегнеш.

Не го гледай прекомерно дълго в очите. Вторачиш ли се за дълго след това няма да можеш да откъснеш взор. Ще бъде доста сантиментална и клиширана история. Ще се сещаш за всички способи, по които те е гледал преди. Ще се чудиш дали има момиче в живота му сега и дали и нея гледа по метода, по който е гледал теб. Най-вероятно ще ти се доплаче. И той незабавно ще види това. Сега като се замисля, ще се получи надалеч по-неловко, може би това да избягаш не е неприятна идея…

Не гледай към устните му. Дори и да не го забележиш, даже и да не му отдадеш внимание, гледайки го в устните ще дадеш тип на някой, който желае да го целуне. Разбира се, че ще искаш. Част от теб дори ще се надява той да се наведе към теб и да направи това, за което ти единствено ще си мислиш, само че в никакъв случай не би подхванала. Имайки тези мисли в главата, ще започнеш да имаш и очакване за сходно нещо. Понеже доста ще искаш, вярата, че може да стане ще те развълнува. Когато не се случи ще бъдеш доста разочарована.

Докато вървиш към него, нямай очакване за продължителността и интимността на прегръдката ви. За някои това може да звучи като нещо извънредно безсмислено. Обаче не е. Прегръдката на един човек приказва доста за това по какъв начин се усеща по отношение на теб. Замисли се по какъв начин ти прегръщаш хората. Тези, които са ти доста близки ги прегръщаш мощно и дълготрайно, дори от време на време ги целуваш по бузата преди или след прегръдката. На тези, които не са ти толкоз скъпи, подаряваш къса и безлична прегръдка. С някогашния е същото. Ако те прегърне доста мощно можеш да си помислиш, че нещо има. Ако те прегърне, по този начин както ти прегръщаш хората, за които пет пари не даваш, ще се скапеш ужасно. Една прегръдка приказва доста. Опитай се да не ти приказва на теб. И в двата случая няма да е добре.

Не му позволявай да те пита по какъв начин си . Всячески избягвай въпросите, свързани с теб и твоето прочувствено положение. Крайните резултати са два: или ще се разстроиш доста и ще избухнеш пред него, или ще се разгневиш и ще дадеш воля и образ на възприятията си в остри и сурови думи, с които ще го обвиняваш. Сега, има дами, които нямат нищо срещу да тъпчат някогашния, който ги е зарязал, карайки го да се усеща извънредно отговорен. Така те се усещат по-добре за себе си, в което няма проблем. Ако ти не си от този вид дами, недей да коментираш тематиката. Ще ти се прииска да избягаш повторно и този път току-виж си го направила.

Недей да питаш дали си има нова другарка. Това е въпрос, чийто отговор в действителност не искаш да знаеш. Единствената причина за задаването му е шанса да чуеш, че си няма ново гадже, с което ще се почувстваш в действителност добре. Чувайки противоположното обаче… ще се почувстваш фрапантно по-малко добре.

teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР