Да, точно така – бельо, което може да носите седмици,

...
Да, точно така – бельо, което може да носите седмици,
Коментари Харесай

Изобретиха бельо, което може да се носи седмици без пране

Да, тъкмо по този начин – долни дрехи, което може да носите седмици, без да го перете. Целта на Organic Basics обаче не е да подтиква мързеливостта измежду по-младото потомство, въпреки и да наподобява тъкмо по този начин на пръв взор. Не, компанията просто желае да опази околната среда.

„ Нашият бизнес съставлява „ възобновима “ мода. Традиционното пазаруване, носене, пране и изхвърляне на прекомерно скъпо долни дрехи пилее извънредно доста запаси. И също така вреди на околната среда “, разяснява 27-годишният Мадс Фибигер, изпълнителен шеф и съосновател на Organic Basics, написа сп. "Обекти ".

Прането и сушенето съставлява 2/3 от общата щета, която нанасяме на околната среда. Ето за какво Organic Basics вземат решение да ни предложат точно сходно долни дрехи. Неговата специфична съставна част е сребро. Този метал е антимикробен. Затова NASA го употребява, с цел да пречиства водата на астронавтите.

Бельото е снабдено с покритие от характерна сребърна формула, която убива 99,9 % от всички бактерии. Освен това отстрани и неприятните миризми. Поне по този начин настояват Organic Basics.

„ Работи. Можете да го носите доста по-дълго, без да го перете. По този метод ще спестите пари и ще намалите потреблението на вода и сила “, добавя Фибигер.

"Използваме механично рециклиран найлон, който е извънредно резистентен като текстилен избор. Също по този начин прилагаме безшевна плетачна технология, която прави бельото комфортно за носене, даже и в още по-дълги интервали от време. "

Модната промишленост е тази, която е мръсна и тя би трябвало да се промени.

View this post on Instagram
No early starts - thank you. ⠀ @jesabeldc

A post shared by Organic Basics (@organicbasics) on Mar 10, 2019 at 11:10pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР