Да ти изневерят е болезнено. Да си изневеряващият и да

...
Да ти изневерят е болезнено. Да си изневеряващият и да
Коментари Харесай

Изневерихте и са ви хванали! Какво да направите

Да ти изневерят е мъчително. Да си изневеряващият и да те заловен в неистина е не по-малко комплицирано и мъчно за превъзмогване от това да понесеш невярност от колегата си. Връзката е подложена на съществено тестване след една спекулация. Въпросът е какво да вършиме, в случай че са ви хванали в невярност. Как да продължите напред с връзката си и по какъв начин да се отнесете към себе си и колегата си?

Признайте виновността си
Да отричате и да се оправдавате е най-грешното нещо, което можете да извършите пред колегата си. Това единствено ще доразруши връзката ви и ще направи колегата ви още по-ядосан и ядосан.

Изневярата не е най-лошото нещо за една връзка
Приемете действителността, че сте хванати в крачка и признайте цялата си виновност. Понесете гнева и се пробвайте да възприемете гледната точка на половинката си в този сложен миг.

Решете с кого в последна сметка желаете да останете
От вас зависи към коя връзка ще се насочите. Ако желаете да поправите счупените си взаимоотношения с колегата ви би трябвало да насочите всичките си старания в тази посока. Въоръжете се с самообладание и огромни количества метафизичен метод, благодарение на които да избистрите по-нататъшните си връзки.

Потърсете профилирана помощ
Няма нищо неприятно в това да потърсите съвет от терапевт. У нас този метод не е изключително известен, само че сигурно е потребен. Чуйте мнението на експерт терапевт, без значение дали психолог или съветник по фамилно обмисляне. Неговата неутрална оценка, лишена от предубеждения, каквито би имал някой, който ви познава, е скъпа.

Скрийте всички доказателства
Партньорът ви към този момент е схванал за вашето прелюбодейство. Това му стига. Не усложнявайте нещата още повече като оставяте налични всички доказателства за вашата спекулация.

Не въвличайте децата
Ако имате деца, не е нужно те да са в цялостно течение на протичащото се сред техните родители. Не ги запознавайте с събитията, довели до разтягане на връзките ви. Не ги карайте да взимат страна. Пагубно е за тях. Все отново става дума за родителите им, техните герои.

Не се опитвайте да карате постарому
Ако се държите като че ли нищо не се е случило, нещата ще станат още по-зле. Не си мислете, че да върнете живота си, както си е бил, е вярното решение. Доверието във връзката ви евентуално е разрушено. Има риск сътрудникът ви да се отдръпне съществено от вас. Желанието му за продължение на връзката несъмнено ще е намаляло. Затова не се правете, че нищо не е станало, даже сътрудникът ви да ви е дал прошка. Неглижирането на проблемите единствено ги утежнява, по тази причина не се правете, че животът си продължава постарому.

Не обвинявайте колегата си
Много прелюбодейци се оправдават с сътрудниците си. Държат се по този начин, като че ли те са ги подтикнали към невярност. Каквото и да е станало, каквото и да е направил сътрудникът ви, както и да сте се почувствали, решението да изневерите си е единствено и само ваше. Можели сте да го напуснете, само че не сте го създали – предпочели сте да изневерите. Вината е ваша и би трябвало да я поемете.

Не насилвайте нещата
Искате да оправите връзките си, да скрепите връзката си? Тогава не насилвайте нещата с колегата си. Дайте му време да се приспособява към разтърсването, което е получил, да осмисли настройката си, да реши дали да одобри случилото се. Нужно е време и дълбока връзка от двете страни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР