Да танцува танго насред кафене в търсене на любовта -

...
Да танцува танго насред кафене в търсене на любовта -
Коментари Харесай

Койна Русева стреля „Нависоко“ в дует с Миро

Да танцува танго посред кафене в търсене на любовта - по този начин виждаме актрисата Койна Русева във видеоклипа към първия й музикален план. Песента „ Нависоко ", в която звездата от „ Морска сол " и „ Скъпи наследници " партнира на поп идола Миро, направи премиерата си през уикенда, като към този момент натрупа позитиви.
„ Страхотно наслаждение са тази ария и клип! Прекрасно е! Благодаря за цялостното чувство! " и „ Най-после автентичен и логичен текст, и неповторима музика, отлично! " са единствено част от мненията на доволните меломани по адрес на " Нависоко ".


Койна Русева признава, че се е влюбила в текста и мелодията, изпратени й от авторката Биляна Чокоева-Ангелова, още от първото слушане. Поканата да се включи в плана тя получила от Игор Марковски, който е продуцент на " Нависоко ", и въобще не се колебала дали да се съгласи.

Това е първият ми музикален план, само че не е дебютът ми в пеенето. Всички, които са гледали в Младежкия спектакъл „ Николай Бинев " мюзикълите, в които вземам участие, знаят това изясни актрисата с мигане.

Песента дала мотив на Койна да се запознае с Миро, от който постоянно се е възхищавала, и останала очарована от взаимната им работа. Изпълнителят на " Печат от моята душа " има дребна, само че значима роля в любовния минифилм, съпътстващ дуета. Автори на клипа са Васил Стефанов и Стефка Николова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР