Да сте под карантина у дома е златен шанс да

...
Да сте под карантина у дома е златен шанс да
Коментари Харесай

По време на изолация: 6 съвета за силен имунитет и хубава фигура

Да сте под карантина вкъщи е златен късмет да подобрите навиците си. Но въпреки да печелите в допълнение време, което да посветите на себе си, това ви кара и да се изкушавате от всички вкусни закуски, които виждате в кухнята. Приемете, че тези седмици са интервал, в който би трябвало да преминете към по-здравословен метод на живот. Ето по какъв начин тъкмо да се случи това.
1. Водете си дневник
Записвайте всичко, което вършиме и хапвате денем на лист хартия. Материализирането с мастило улеснява следването им. Планирането на график също усилва мотивацията да останете здрави.
2. Изберете си подготовка
Ако се пробвате да отслабнете отдавна, тогава използвайте изключителното състояние, с цел да се погрижите за тази цел. Гарантираме ви, че не ви е належащо да ходите на фитнес или да тичате в парка. Всичко, от което се нуждаете, е малко пространство, постеля и мотивация. В интернет има голям брой рутинни тренировки, които можете да изберете съгласно вашата възраст и вид на тялото.
3. Избягвайте въглехидратите
Ако желаете да останете здрави и със постоянен имунитет през този интервал, то тогава забравете за всички въглехидратни храни, които хората купуват в промишлени количества – фасул, ориз и леща. Поглезете се с овесени ядки, яйца, спаначени спагети и доста плодове и зеленчуци (вижте ТУК по какъв начин да ги пазарим по време на коронавирус).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР