Да станеш милионер е мечта, която много хора възприемат като

...
Да станеш милионер е мечта, която много хора възприемат като
Коментари Харесай

Как 110 българи станаха милионери

Да станеш милионер е фантазия, която доста хора възприемат като ракета към планетата на щастието. Световната процедура демонстрира, че методите това да се случи са най-различни, да вземем за пример да бъдеш изобретател на " лепкащите " се листчета за бележки или да си иноватор в региона на свръхтехнологиите. Много от триумфите са резултат на твърдоглав труд и добра подготовка, а други са плод на чиста случайност.

Това, което сплотява всички триумфи е дозата късмет, наклонила везната на ориста в мечтаната посока. Ако не се дават благоприятни условия на шанса, той постоянно ще наподобява на мощна спортна кола с постоянно празен контейнер.

Всеки би се попитал къде да откри тези благоприятни условия? Част от тях са съсредоточени в игрите на Български състезателен тотализатор. С най-малък залог от един лев и 10 стотинки, може да пуснете композиция от шест цифри в играта " 6 от 49 ", в която се чака джакпота за неделя да доближи до 3 400 000 лв.. Това е безапелационен образец по какъв начин с минимални старания могат да бъдат реализирани оптимални резултати.

Дори и най-големите скептици, замълчават пред обстоятелството, че 110 българи са към този момент тото милионери. На банковата ви сметка може да й се завие свят от големи парични приходи от играта " Тото 2 - Зодиак ". Причините за това са най-малко две: първата е, че облагите доближават до 3 000 000 лв., а втората е, че минималният
залог е единствено 80 стотинки. Не инцидентно споделят, че любовта е като тотото и човек в никакъв случай не знае къде ще му излезе шанса. А всеки би се влюбил в играта " 6 от 42 " щом грабне 950 000 лв.. При попълване на числата, шансът може да бъде застрахован с най-малко три позиции в играта Тото Джокер. Тя се намира над номера на фишовете, а най-хубавото е, че за тиража в неделя джакпотът ще доближи до 105 000 лв..
 Изненадващ супер шанс през лятото от Спорт тото
Изненадващ супер шанс през лятото от Спорт тото

Още един метод да се освободите от напрежението на всекидневието е да разсъните шанса си

Залози можете да бъдат направени в тото пунктовете и онлайн на www.toto.bg до 18:00 на 9-ти август. Точно в 18:30 часа онлайн в ефира на Българска национална телевизия ще бъдат изтеглени печелившите цифри.

Спомнете си, какъв брой хубави неща са ви се случили, без да ги очаквате и не пропускайте 64-ти тираж. Никой не знае кой ще стане 111-тия тото милионер на България, по тази причина използвайте всяка опция.
 Снимка 491399
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР