>Да срещнеш ТЕО е привилегия. Той е само на 17,

...
>Да срещнеш ТЕО е привилегия. Той е само на 17,
Коментари Харесай

Благотворителна изложба на млад автор откриват в артсалона на Апелативен съд – Варна

>
Да срещнеш ТЕО е привилегия. Той е единствено на 17, а " ВЛЕЗ “ е  втората му независима галерия. Сигурно по тази причина решително и обилно ни кани да влезем в неговия свят. 32 са живописните произведения на ТЕО, изпълнени с акварел, масло, акрил и графика. Вярваме, че всяка една от тях ще Ви допре и ще Ви разбуди за хубостта на вселената. Картините са основани през последната половин година. Разнообразно и приказно, творчеството на ТЕО е  изпълнено с разнообразни настроения. Фин и изтънчен, създателят показва своя взор по редица метафизичен въпроси, които вълнуват човечеството от хиляди години.

От 9 години Теодор учи изкуство в Школа #Дедал “. Възпитаник е на Националната гимназия по филантропични науки и изкуство " Константин Преславски " във Варна, където учи изобразително изкуство и британски език.

Средствата от живописни произведения, които ценителите могат да отнесат в дома си след закриване на изложбата ще послужат за закупуване на профилирана литература за библиотеката на Школа #Дедал “.

Това е шеста поредна галерия, която създателите на Дедал подреждат в Арт – салона на Апелативен съд – Варна. Школата по изкуства за деца и младежи #Дедал е един от най-ярките сътрудници на Апелативен съд – Варна, с които работим по осъществяване на обществен план в поддръжка на надарени деца в неравностойно състояние.

Школа #Дедал е събитие, духовно пространство и одухотворено семейство за стотина надарени деца с физическо или фамилно страдалчество и за техните учители, чиито изяви постоянно чакаме с неспокойствие.

Нека влезем дружно във вълшебния и изтънчен свят на младия ТЕО от Школа #Дедал, с цел да превърнем втората му независима галерия – живопис и графика, подредена в артгалерията на Апелативен съд – Варна в празненство на духа и на сетивата.

Очакваме Ви на 1 ноември 2018 година, в 16,30 часа в Артсалона на Апелативен съд – Варна, етаж 5-и, Съдебната палата на площад " Независимост “ №2.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР