Да спиш до някого има много ползи за здравето. Укрепва

...
Да спиш до някого има много ползи за здравето. Укрепва
Коментари Харесай

Начинът, по който спим, издава каква е връзката ни

Да спиш до някого има доста изгоди за здравето. Укрепва имунната система и се понижава стресът. Но психолозите разясняват, че позите, в които спим с колегата ни, приказват доста за връзката посред ни, както и за проблемите, които отхвърляме да обсъждаме между тях. Вижте някои от позите, както и какво значат те:

1. Лъжичка
Лъжичката е извънредно интимна поза, осигуряваща комфорт, непосредственост и контакт. Партньорът, играещ ролята на "лъжичката " е великодушен човек, който обича да закриля другия човек. Прегърнатият пък постоянно има потребност от повече внимание във връзката. Позата е здравословна за гърба, а и оказва помощ при хъркане.

2. Един към различен
Това е извънредно интимна поза. Популярна е измежду "младите гаджета ", които просто не могат да устоят без да са хванати за ръце. Индикатор е за буйна връзка. Тя обаче не е най-здравословната поза - нито за гърба, нито за дишането.

3. Гръб в тил
Позата разрешава на двамата сътрудници хем да имат физически контакт между тях, хем да се радват на персонално пространство. Популярна е измежду двойки, които са се убедили в възприятията си и нямат потребност да се потвърждават един на различен. Позата е изцяло здравословна.

3. Лице в лице, без досег
Това най-често са сътрудници, които имат потребност от освен това във връзката си - може би внимание, връзка или фамилиарност. Що се отнася до здравословния аспект, позата е относително безвредна, единствено би трябвало да се внимава със ставите на глезените и ръката под възглавницата.

4. Върху гърдите на обичания
Двойките, които избират тази поза, се радват на изключителна непосредственост и доверие между тях. Вярват си и се изправят дружно против проблемите. Позата не е комфортна или здравословна, само че най-малко не продължава дълго време.

5. По стомах
Позата демонстрира, че има някакъв сериозен проблем в двойката. Може би таят някакъв яд един към различен, може би има напрежение или засегнати усеща. Ако усетите, че и вие спите по този начин, поговорете с колегата си. Позата не е здравословна. Напрежението върху гръбнака е огромно и сигурно ще се сдобиете с болки в кръста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР