Да спечелиш от лотарията си е шок... от хубавите, но

...
Да спечелиш от лотарията си е шок... от хубавите, но
Коментари Харесай

Първите 4 неща, които да направите, ако ударите джакпота

Да спечелиш от лотарията си е потрес... от хубавите, само че въпреки всичко потрес. За човек може да е толкоз мъчно да остане спокоен, че в последна сметка е допустимо да направи някоя нелепост, като да изгуби всичките извоювани пари едновременно.

От CNBC са се допитали до няколко разнообразни хора, минали към този момент през това. И са изготвили къс лист от първите неща, които човек би трябвало да направи, в случай че удари
джакпота.

1. Поемете надълбоко въздух

Не бързайте да се радвате, тъй като има интервал, през който би трябвало да докажете, че точно вие сте спечелилият. По време на него е добре да потърсите съвет от юрист, финансов съветник и счетоводител. И би трябвало да ги подберете в действителност добре.

2. Запазете анонимност, доколкото е допустимо

Със сигурност не е добра концепция да изкрещите пред целия свят, че сте победител. За задачата на анонимността можете да ползвате юридическо лице, което да създадете благодарение на юриста.

Ако обаче не можете да избегнете публичността, помислете за разновидности да се преместите краткотрайно да живеете на друго място и да промените телефонния си номер. Така ще се спасите от медийното внимание, както и от от дълго време изчезнали от живота ви другари и родственици, решили да ви желаят пари.

3. Изберете дали да получите цялата сума едновременно или на части

Обикновено човек има избор дали да получи цялата сума едновременно или да я раздели и да я получава години наред на дребни порции. За това решение би трябвало да се има поради и данъчното ви състояние. И за препоръки в това отношение човек е по-добре да разчита на специалисти, а не на околните си.

4. Вижте нещата в различен мащаб

Преди да започнете да харчите, помислете какво значи за вас ненадейно да забогатеете. Спрете се на тези аспекти, които не се отнасят единствено до финансовото ви положение, а и до прочувственото. Не пропилявайте парите си единствено за материални неща. Вместо това направете такива, които ще ви създадат в действителност щастливи и задоволени от личното си решение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР