Да спасим брака си – какво е нужно да направим?

...
Да спасим брака си – какво е нужно да направим?
Коментари Харесай

Да спасим брака си – полезен съвет от един добър съпруг

Да спасим брака си – какво е нужно да създадем?

Когато двама души решат да свържат живота си в сватбен съюз, те са толкоз очаровани един от различен, че даже не виждат минусите си. С течение на времето, любовта отива на назад във времето, съпрузите стартират да си задават еднакъв въпрос: за какво сътрудникът ми се промени толкоз доста, стана апатичен, себелюбив и подвластен? И тогава идва моментът, в който човек не помни за какво се е влюбил и стартира да вижда единствено най-лошото в половинката си, настойчиво затваряйки очите си за положителните качества. Важно е да не се отказвате, а да се опитате да разберете какво се случва. Винаги има опция да спасите брака, до момента в който любовта е към момента жива.

Един брачен партньор показа историята си по какъв начин е съумял да избави фамилията си, когато той и брачната половинка му били на прага на развода. По-нататък разказът ще продължи от името на този мъж.

Трудно е, само че не и невероятно, да спасиш брака си. Наскоро щерка ми ми сподели: „ Като дете се опасявах, че заради непрекъснатите различия ти и майка ми ще се разведете. Много се веселя, че в този момент се разбирате и към момента сте дружно. “Спомням си предишното и към момента не мога да схвана по какъв начин успяхме да се оженим: бяхме безусловно несъвместими. Годините минаваха една след друга и това никога не се отрази позитивно на брака ни. Дори парите не ни донесоха задоволство. Когато бях надалеч по работа, се усещах благополучен самичък.

На ръба на раздялата
По-рано брачната половинка ми и аз обсъждахме развода няколко пъти. Всеки диалог по телефона завършваше по един и същи метод. В отчаянието си започнах да се апелирам. Бях уверен, че този брак е голяма неточност. Беше невероятно да се живее по този начин. Не проумях за какво не мога да се разбирам със брачната половинка си. В последна сметка, аз й направих предложение и желаех да прекарам остатъка от живота си с нея. И двамата сме положителни хора. Защо не работи?

Спасението е
Отпуснах се на пода в безсилие и тогава разбрах: мога да се трансформира аз. Точно това направих, тъй като към момента обичах жена си.

Вижте още: Чушки за зимата в горчичен сос – необикновено вкусни

Върнах се у дома вечерта, само че тя даже не ме погледна. Сутринта попитах жена си: „ Как мога да направя деня ти по-добър? “ Тя отговори ядосано, че към този момент не е допустимо. Зададох въпрос си повторно, след което жена ми отговори: „ Искаш ли да направиш нещо? Почисти кухнята ”. Мълчаливо направих каквото изиска. НА последващи ден ми жена ми сподели да почистя гаража, макар че знаеше, че имам доста работа. Вместо да се обидя и да стартира да диспутирам с нея, изпълних молбата й. Накрая жена ми ме попита за какво върша това. Признах, че я обичам и ще се опитам да спася брака ни. Когато ден по-късно зададох въпроса си, тя ме помоли да прекарам известно време с нея. Оттогава започнахме да се грижим повече един за различен. Оттогава живеем щастливо повече от 30 години.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР