Да смесваш работата с удоволствието не винаги е най-добрият избор.

...
Да смесваш работата с удоволствието не винаги е най-добрият избор.
Коментари Харесай

Тези зодии са най-големите свалячи в офиса

Да смесваш работата с удоволствието не постоянно е най-хубавият избор. Много хора се пробват да разграничават двете неща, само че при други това е всекидневие. Някои зодии определено считат, че тази композиция прави нещата занимателни и вълнуващи, а и тръпката не е за изпускане!
1. Близнаци
Близнаците са доста обществени хора и не е изненада за никого, че в множеството случаи те харесват и работата, и сътрудниците си. Понякога обаче границите се размиват и Близнаците елементарно могат да се окажат в непрофесионални връзки с някой от екипа. Обикновено не е съзнателно, защото хората, родени под този знак, не си слагат за цел да се обвържат прочувствено с човек, с който работят. Просто, когато намерят някой, който ги схваща и с който могат да се свържат на интелектуално и прочувствено равнище, им е мъчно да си „ сложат спирачки “.
2. Овен
Овенът е буен и емоционален и от време на време въобще не му пука за следствията от дейностите му. Ако хората от този знак решат, че желаят нещо, най-вероятно ще подценен всички спънки и условия. Проблемът е, че като не отделят време за обсъждане на следствията, постоянно прекрачват границите на благоприличието. Доста постоянно се случва работата им може да пострада, тъй че не може да се каже, че се оправят добре с лавирането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР