Да сложиш презерватив на партньора си или той самият да

...
Да сложиш презерватив на партньора си или той самият да
Коментари Харесай

Най-честите грешки при използването на презерватив

Да сложиш презерватив на колегата си или той самият да го направи, наподобява лесна работа. Това обаче е правилно единствено на пръв взор. Напоследък изследванията сочат, че вярното боравене с кондомите от време на време е съвсем еднакво на комплицираните сметки на нуклеарната физика.

Между 17 и 51,1% от двойките поставят презервативи, откакто актът е почнал.
Изследване на Университета в Индиана твърди, че сред 13 и 44 % от участниците в изследването смъкват презерватива преди сексът да е завършил изцяло. Около 20 на 100 не развиват до дъно защитното средство, което няма по какъв начин да не ни накара да се почудим по какъв начин тогава действа това оборудване, без да пречи на проникването. Доста от мъжете пък не оставят задоволително място в капачето на презерватива, което играе ролята на контейнер за спермата.
48% от дамите и 41% от господата признават, че не изстискват въздуха от върха на презерватива, преди да го нахлузят върху пениса.
82% от дамите и 74% от мъжете не ревизират дали е развален кондомът преди приложимост. Не става дума да го прекарвате през микроскоп, само че най-малко да хвърлите едно око на периода му за валидност и за забележими разкъсвания.
Ако употребявате презерватив без лубрикант, има късмет, в случай че актът продължава по-дълго, да се раздра. За тези от вас, които употребяват спомагателна смазка от тубичка, би трябвало да знаете, че лубрикантът отслабва здравината на презервативния латекс, което го прави по-податлив към скъсване.

Не дръжте презерватива в портфейла
Една от грешките, които може елементарно да се избегнат, е съхранението на кондома в портфейла. Това е място за персонална карта и пари. Директната слънчева светлина също не е другар на презерватива. И в двата случая това може да понижи свойствата на латекса.
-----
45% от мъжете на възраст 18-24 са употребявали презерватив с последния си полов сътрудник. Нещата загрубяват при покачването на възрастовата граница. Само 29,3% от господата сред 25 и 34 използват кондоми, а процентът на тези, които са сред 35-44 години, пада на 21,3.
-----
3% от хората употребяват наново презервативите си
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР