Да сложат белезници на премиера Борисов за работа в полза

...
Да сложат белезници на премиера Борисов за работа в полза
Коментари Харесай

Да сложат белезници и на Борисов, заяде се Румен Петков

Да сложат белезници на премиера Борисов за работа в интерес на непозната страна, защото самият е направил признанието, че е работил в интерес на непозната страна след визитата на Хилъри Клинтън, когато е спрял два плана в интерес на България - " Белене " и " Турски поток ". Такова предложение направи ръководителят на АБВ и някогашен вътрешен министър Румен Петков в студиото на Нова телевизия.

По думите му протичащото се с ареста и разпитите на членове на придвижване " Русофили " е повече от неуместно и нещата излизат отвън опцията да бъдат коментирани обикновено.

" Ако съветският шпионаж има за авангард тези хора, значи руснаците са доста зле ", съобщи Петков.

По отношение на фигурата на Леонид Решетников, Румен Петков съобщи, че той е пенсионер и не разполага с опциите, ресурсите и инструментариума да има огромно въздействие. Решетников е едно митична фигура, съобщи Румен Петков.

Оценката на Румен Петков е, че случилото се през вчерашния ден е ескалация на това, което се случва всякога преди избори - разделяне на русофили и русофоби, побутване на пантеон, ритване на монументи, единствено не и да си гледаме българския интерес.

" Ако това е новият автентичен прочит на 9 септември, не знам какво да чакаме ", съобщи Румен Петков, съгласно който този прочит на историята е вандалски и необразован, нападателен и нахален.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР