Да си знаменитост не е лесно, защото си постоянно под

...
Да си знаменитост не е лесно, защото си постоянно под
Коментари Харесай

Салма Хайек, Джей Ло, Хайди Клум без грим: 30 звездни селфита, които трябва да видите

Да си звезда не е елементарно, тъй като си непрекъснато под погледа на камерите и би трябвало да изглеждаш безупречно във всеки един миг. Бляскава премиера или сантиментална среща? Звездите сигурно се доверяват на цялостен тим гримьори, коафьори и стилисти.

Но къде остава безупречната визия, когато известните персони се трансфорат в елементарни хора и правят ежедневни дребни отговорности като всички нас – като изхвърляне на боклука, извършване на покупки в магазина или разходка с кучето? Да, и звездите могат да носят развлечени домашни облекла, да вървят без грим и с високо вързана коса!
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: НАМАЛЕНИТЕ paperbag панталонки са тук, с цел да те спасят от летните жеги! На фокус
В такива случаи папараците постоянно са наоколо, с цел да запечатат всяка стъпка на звездите. Н о когато звездите решат да споделят сами фотография на естествената си хубост, няма по какъв начин да не ги приветстваме, че демонстрират същинските си облици на света.

Вижте в галерията зашеметяващите звезди, които махнаха грима и се демонстрираха в естествения си искра:
30 звезди, които се демонстрираха без грим 30 фотоси  30 звезди, които се демонстрираха без грим  30 звезди, които се демонстрираха без грим  30 звезди, които се демонстрираха без грим  30 звезди, които се демонстрираха без грим
 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР