Да си запазиш място по врачански е най-новата мода при

...
Да си запазиш място по врачански е най-новата мода при
Коментари Харесай

Невиждана наглост! Шофьор спря на две паркоместа във Враца, отнесе го цялата му рода /снимка/

Да си запазиш място по врачански е най-новата мода при водачите, научи организация BulNews. В обществената мрежа бе споделена фотография от новия паркинг пред блок 18 в ж.к. „ Дъбника “. Паркоместата са разчертани през вчерашния ден, а няколко часа по-късно не закъсня и демонстрацията на Ганьо или Ганьовица на него.
Жител на града под Околчица е снимал от терасата си лек автомобил „ Фиат “ с регистрационен номер Вербовъчна разработка 7144 Вербовъчна разработка, който е спрян косо на цели две места. Възмутеният мъж е качил фотоса във фейбук и е написал, че мненията ги оставя на своите съграждани. Най-вероятно тъй като е останал безгласен от това. И с право…
Последните месеци от общината ремонтираха редица паркинги в града, като за по-голямото улеснение на живущите в блоковете, местата даже са разчертани. По този метод хем е по-лесно водачите да паркират, стараейки се да вкарат колата си в една клетка, хем да не злоупотребяват, като зарязват колата си на място, на което може да бъде спряно най-малко още едно возило.
Изглежда обаче, че каквото и да се направи в нашия град, наглостта е безгранична и нищо не е в положение да я ограничи, камо ли да я спре изцяло.
Под поста на мъжа незабавно започнаха да валят мнения, като всеобщо хората „ хранят “ водача и цялата му рода поради метода, по който е решил да замине колата си.
„ Едно доказателство, че сме малоумни и не заслужаваме нищо да се прави “, „ Там където природата постави пръст, медицината е безсилна “, пишат изпод вбесени врачани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР