Да си в самоизолация с малко дете си е истинско

...
Да си в самоизолация с малко дете си е истинско
Коментари Харесай

Мария Илиева спира мрачните мисли по време на изолацията с ново хоби

Да си в самоизолация с малко дете си е същинско предизвикателство и в това сигурно се убеждават много майки в последните две седмици.
               

A post shared by (@maria_ilieva_official) on Mar 25, 2020 at 7:02am PDT

Такъв е и казусът с певицата Мария Илиева , която съблюдава рекомендациите на военачалник Мутафчийски и си седи у дома дружно със сина си и домашния им любим. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@maria_ilieva_official) on Mar 6, 2020 at 10:47am PST

Мария Илиева показа в ", че се разрешава мрачните мисли да взимат превес при нея, а в противен случай - употребява многото време за обичани занимания, като свиренето на пиано да вземем за пример.
               

A post shared by (@maria_ilieva_official) on Feb 10, 2020 at 11:49am PST

Разбира се, певицата се занимава и извънредно доста със сина си, кой към този момент учи буквите. Двамата и пеят доста. В грижите за дребния Александър ѝ оказва помощ жена, която също така готвела прелестно. 
               

A post shared by (@maria_ilieva_official) on Dec 31, 2019 at 3:41pm PST

Мария Илиева изрично съобщи, че не разрешава на обстановката да я плаши, а просто се държи отговорно по отношение на нея - когато се постанова да излиза, го прави с маска, ръкавици и единствено по неотложни задания.
               

A post shared by (@maria_ilieva_official) on Oct 30, 2019 at 4:34am PDT

Певицата не пропусна да подлага на критика и възрастните хора, които са най-уязвимата група, че не одобряват на съществено обстановката и постоянно излизат по дребни мотиви.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР