Да си Уиндзор си е сериозна работа. Настоящите членове на

...
Да си Уиндзор си е сериозна работа. Настоящите членове на
Коментари Харесай

Какви мечтаят да станат децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям?

Да си Уиндзор си е сериозна работа. Настоящите членове на кралското семейство прекарват по-голямата част от времето си посещавайки събития в Обединеното кралство или представлявайки короната на турнета в чужбина. Въпреки това доста представители на монархията направиха кариера отвън двореца. Принц Уилям служи в Кралските военновъздушни сили, преди да стане водач от санитарната авиация на Източна Англия, като оказва помощ за превозването на хора до лечебни заведения от труднодостъпни места. Принц Хари служи в армията в продължение на 10 години, в това число два пъти в Афганистан.

Изглежда дребните Кеймбридж желаят да тръгнат по стъпките на татко си: принц Джордж и принцеса Шарлот към този момент демонстрират интерес към бъдеща кариери отвън дворцовите отговорности. Принц Джордж евентуално един ден ще стане крал - той е тъкмо след принц Чарлз и принц Уилям в наследствената линия. Но момчето има друга фантазия. Херцогът на Кеймбридж показа, че синът му е " удивен " от полицейската специалност.

Още през 2018 година принц Уилям участва на банкет в чест на Скотланд Ярд, където комисарят на полицията Джейн Ричардсън му сподели, че са нужни повече чиновници в региона, шегувайки се: „ Всъщност набираме искащи, може би Джордж и Шарлот биха показали интерес? “. Младият татко отговори, че синът му е захласнат от всичко обвързвано с полицията.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР