Да си спомним за големия Аян Садъков роден на този

...
Да си спомним за големия Аян Садъков роден на този
Коментари Харесай

Фенклубът на Локо с турнир Легендите не умират

Да си спомним за огромния Аян Садъков роден на този ден преди 57 години ГАЛЕРИЯ Локо посвети Купата на Аян Садъков

Фенклуб Локомотив Пловдив поде следващата благородна самодейност. Сдружението на черно-белите последователи, което този месец навърши 31 години провежда шампионат под надпис " Легендите не умират ". Средствата набрани от него ще отидат за доизграждане на " Алея на славата ".

Локомотивци, след бурните последни дни на неописуеми страсти от паметния мач за Купата на България, в който футболистите бранещи черно-бялото рае, записаха имената си в историята, е време да погледнем и в предишното, към тези, които „ донесоха “ популярност на Локомотив, а към този момент не са измежду нас.

Миналата година, от Бригада Пловдив и Фенклуб Локомотив Пловдив, организирахме фенски шампионат по футбол в памет на великия Аян Садъков, под наслов „ Легендите не умират “. Сега е време да продължим традицията като този път шампионата е плануван за 02.06.2019, неделя, от 09:00 часа. Както миналата самодейност, по този начин и тази, ще бъде за набиране на средства за „ Алея на славата “, като началото и беше сложено с паметника на бате Айко. За задачата сме сложили скромна такса за всеки тим от 30 лева, както и кетъринг, като всичко закупено от него ще добавя сумата, която ще дарим за концепцията.

Ето и изискванията за записване:

Отборите ще бъдат в състав от най-малко 6 играчи (5+1);
Ще се организира в групова фаза и директни елиминации след нея (жребият ще се тегли 3 дни преди започването на турнира);
Продължителността на всеки мач ще бъде 20 минути (по 10 минути на полувреме);
Записването става с позвъняване на телефон – 0897773260, като би трябвало да се съобщи име на отбора;
Ще има и доста изненади за дребните локомотивци по случай 1-ви юни – Деня на детето;
Песните, бирата и заниманието са наложителни!
Нека потвърдим, че знаем по какъв начин да почитаме легендите на Локомотив! Заедно можем!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР