Да си родител, значи да можеш да съчетаваш несъчетаеми неща.

...
Да си родител, значи да можеш да съчетаваш несъчетаеми неща.
Коментари Харесай

С деца на море

Да си родител, значи да можеш да съчетаваш несъчетаеми неща. Като да вземем за пример да го заведеш на плаж задоволително рано, с цел да не е доста горещо, като му дадеш опция да се наспи преди този момент.

Или да го оставиш да си играе във водата, тъй като е дете и това му е работата, само че и да не изгори от слънцето, тъй като тогава нощния рев и мазането с кисело мляко, алое и три разнообразни охлаждащи крема от аптеката ще са за твоя сметка.

Също по този начин би трябвало да се опиташ да го намажеш без да извършите 12 обиколки на плажа с крем в ръка и да повтаряш това след всяко излизане от водата.

И за похлупак би трябвало да намериш метод и да си починеш, тъй като ВСЕ ПАК това е и твоята отпуска.

 деца на море Eucerin Kids

Вместо да слагате кръст на концепцията въобще да имате наследници и по този начин да се лишите от една в действителност безусловна обич, родете си деца, водете си ги на плаж, просто се грижете за тях с подобаващите артикули.

А какво значи „ подобаващ артикул за детска слънцезащита “? Обясняваме незабавно.

Да се нанася елементарно

Това е преди всичко. Продуктите под формата на спрей са по- подобаващи за деца, тъй като се поставят по-лесно и можете да ги „ отстрелвате “ отдалече, в случай че не им харесва да се мажат доста. Все отново дано дистанцията сред спрея и детето да не е повече от 20 сантиметра.

 деца на море Eucerin Kids

Да дава съответна слънчева отбрана

Детската кожа е извънредно тънка и извънредно злопаметна. Всяко изгаряне в детска възраст покачва риска от болести на кожата в зрелост.

Сами разбирате, че слънцезащитата е същински значима. Новите разработки на артикули прибавят още един съставен елемент за отбрана – от така наречен високоенергийна забележима светлина (HEVIS).

Това е онази половина от слънчевия набор, която в действителност ние виждаме с очите си. Другата половина от светлината (ултравиолетовите и инфрачервените лъчи) е невидима за очите, само че с въздействие върху кожата.

Та забележимата светлина също оказва своето влияние върху нас. От една страна с помощта на нея произвеждаме витамин D – витаминът на растежа, толкоз значим за детската кожа, кости и напредък.

Но когато се прекали с нея, т.е когато вършат песъчлив палат ненамазани, лъчите й доближават до дермиса и нанасят вреди на клетките и ДНК-то.

Щетите се показват в прибързано стареене, слънчеви петна и слънчева алергия, хиперпигментация.

 деца на море Eucerin Kids

Затова марки като Eucerin към този момент включват филтри за отбрана и от този вид светлинни лъчи и глицеритинова киселина, която спомага на механизмите на кожата за възобновяване на ДНК в своя артикул за деца Eucerin Spray Sensitive Protect SPF 50+.

Да е извънредно водоустойчив

Тук би трябвало да разбираем нещо значимо. Когато приказваме за слънцезащитни артикули, думата „ извънредно “ не е просто прилагателно , което слагаме за наблягане на резултата. За да бъде избран един слънцезащитен крем за „ извънредно водоустойчив “, а не просто за „ водоустойчив “, би трябвало да дава отговор на строги правила.

Асоциацията за персонална грижа Cosmetics Europe е определила, че „ извънредно водоустойчив “ е единствено оня артикул, който резервира най-малко половината от UVA отбраната си след четири 20-минутни престоя във вода.

Горе долу на толкоз възлиза междинното престояване на дете в морето преди родителите му да решат, че са родили делфинче.

Така е историята „ С деца на море “ може да има и благополучен край, в случай че се употребяват верните слънцезащитни артикули и в случай че се включваме интензивно в детските игри . Все отново, ВАКАНЦИЯ е.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР