Да си роден в семейството на известни и богати хора

...
Да си роден в семейството на известни и богати хора
Коментари Харесай

Откровени признания от най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур

Да си роден в фамилията на известни и богати хора не постоянно ти подсигурява благополучие. Много постоянно получаваш тъкмо противоположното поради високите упования на обществото към теб. Явно тъкмо това се е случило и с най-малката щерка на Брус Уилис и Деми Мур.

Талула Уилис разкри, че години наред е страдала от анорексия в резултат на мненията, които хората са правели за нея онлайн. През пролетта на 2022 година постъпва в център за лекуване на хранителни разстройства в Тексас - по това време тя тежи 38 кг.

По това време непрекъснато й е било студено, също така се е тормозила да излезе отвън къщи, тъй като може да не открие място, където да седне, с цел да събере сили. Тази уязвимост към този момент е в предишното и 29-годишната Талула се усеща здрава.

Това обаче не значи, че не си напомня битката и компликациите, през които е предходна като анорексичка. Тя разгласява свое видео в Instagram от интервала в центъра за лекуване. На него явно в положително въодушевление тя припява към известната ария на Шаги " Wasn`t Me ", написа lifestyle.bg.

" Осъзнах, че това, което желаех повече от естетика с тялото ми, беше естетика със фамилията ми - да не ги безпокоя, да облекча сестрите и родителите си ", пише Талула Уилис във Vogue. И очевидно го е постигнала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР