Да си признаем – всички искаме да бъдем най-добрите, когато

...
Да си признаем – всички искаме да бъдем най-добрите, когато
Коментари Харесай

Най-добрите любовници сред зодиите

Да си признаем – всички желаеме да бъдем най-хубавите, когато става въпрос за обич и правенето на обич. А за някои, това даже се трансформира в цел, която се стремят да реализиран. Добрият ухажор е подготвен да даде на колегата си тъкмо това, от което той се нуждае, във всеки един аспект. Понякога и ние самите не знаем от какво се нуждаем, само че в действителност положителният ухажор ще разбере. Ето кои зодии са най-хубавите любовници и се оправят ослепително, когато става дума за нещо горещо.

Везни
Везните могат елементарно да разкрият „ неприятното аз ” на колегата си. Ако желаете ухажор, който в действителност се интересува от вас, заложете на един от тези добре уравновесени хора. За тях е значимо да им покажете, че ги оценявате и че ви харесва това, което вършат. Нищо не споделя „ ела насам ” на сътрудник Везни по този начин, както окуражаването. А те несъмнено ще дойдат!

Телец
Родените под знака на Телец имат забележителна половост и се усещат в свои води в ролята на любовници. Те ще ви гледат в очите и без да мигнат ще ви накарат да желаете още. А погледът, с който ви гледат? Той ви е задоволителен. Не твърдим, че не имат такава сила и във всичко друго, което вършат, само че когато Телците са разгорещени, идват при вас като че ли развявате алено болеро.

Лъв
Представителите на тази зодия по едно и също време са в описите и за най-хубави и за най-лошо любовници. Каква е повода? Те просто не могат да живеят с концепцията, че не са измежду най-великите любовници в света. По-склонните от тях към мързелуване може „ да се провиснал ” в любовните си дейности, само че това не значи, че и останалите от зодията са такива. Само с любовната игра лъвът ще ви накара да забравите името си, до момента в който сте под негово въздействие. Те са изцяло отдадени и желаят да запомните кой ви е предиздвикал да крещите и по какъв тъкмо метод го е направил.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР