Да си приятел с бившия е сложна работа. Е, разбира

...
Да си приятел с бившия е сложна работа. Е, разбира
Коментари Харесай

Приятели с бившия? Това е запазена марка за тези 3 зодии!

Да си другар с някогашния е комплицирана работа. Е, несъмнено, не е нещо нечувано, не е и невероятно, само че да си признаем, е необичайност.

За някои хора това не е чак толкоз мъчно и далечно, само че повода за това се крие в техните зодии. 3 от тях искрено нямат проблем с това да си останат другари с някогашните си. Те са предани, от време на време прекомерно упорити или не са злопаметни. 

Но кои са тези зодии?

Близнаци

 

Представителите на зодията одобряват за подарък от ориста всякога, като в живота им се появи нов човек. Затова те мъчно биха позволили да се разделят с който и да било. Обичат опита, историите, диалозите. Затова няма и да имат проблем да продължат да поддържат връзка някогашния и след края на връзката.

Рак

Те одобряват съществено връзките си насериозно и постоянно търсят сътрудник за цялостен живот. Затова, в случай че някой се окаже, не е техният човек, няма да имат проблем да продължат да търсят същинския и в този смисъл да остане другар с някогашния си.

Везни

Везните са зодията на салдото и в случай че са харесали някого, то това остава по този начин, даже и възприятията да изчезнат. Те са отворени, съвременни хора, за които раздялата е просто обстановка, след която ще продължите живота си с положителни усеща.

Източник thumbnail: NeonShot/Neokryuger/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР