Да си принцеса не е лесна работа. Поредното доказателство за

...
Да си принцеса не е лесна работа. Поредното доказателство за
Коментари Харесай

Принцесата, която се отдаде на шаман

Да си принцеса не е лесна работа. Поредното доказателство за това е Марта Луизе, единствената щерка на краля на Норвегия Харалд V и кралица София. След разискване със фамилията си, тя взе решение да не употребява купата си, в случай че не взе участие в събития на кралския двор.

View this post on Instagram
A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on May 12, 2019 at 12:52pm PDT

А повода за решението е не по-малко любопитна - откакто през 2017 година Тя се разведе с бащата на трите си деца Ари Бен, през май тази година Марта Луизе разгласи, че е по отношение на американеца Дюрек Верек, който избира да назовава себе си " Шаман Дюрек, нравствен лидер и талантлив врач ".

47-годишната принцеса взима присъединяване в доста от неговите семинари, като последният подобен е кръстен " Принцесата и шаманът ". Това, несъмнено, провокира неодобрение в родната й Норвегия и в кралския двор, който я помоли да не употребява купата си " с комерсиални цели ".

View this post on Instagram
A post shared by Märtha Louise (@martha.louise.intuitive) on Aug 7, 2019 at 5:07am PDT

Вследствие на това решение Марта Луизе си направи нов профил в Instagram без думата " принцеса " в него. Там тя ще разгласява фотоси от активността си дружно с Дюрек, която очевидно е много известна и доходоносна - измежду клиентите им са Гуинет Полтроу и Нина Добрев.

View this post on Instagram
A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on Feb 1, 2019 at 6:51pm PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР