Да си пример за подражание е както голямо признание, така

...
Да си пример за подражание е както голямо признание, така
Коментари Харесай

Когато Кейт сложи обеци за 5 паунда

Да си образец за подражателство е както огромно самопризнание, по този начин и огромна отговорност. Много от известните хора не си дават сметка за това. Не и Кейт Мидълтън. Тя за следващ път потвърди, че е почтена наследница на идеалите на предходната принцеса на Уелс лейди Даяна.
 Кейт Мидълтън, Прит Чандри и за какво принцесата е патрон на експедицията й до Антарктика
Новото ентусиазъм на Кейт Мидълтън

На какво стана патрон принцесата

Кейт и принц Уилям участваха на първото си общо събитие от три седмици насам. Двамата бяха в Скарбъроу, с цел да насочат за следващ път вниманието към менталното здраве на деца и младежи посредством Кралската фондация.

Принцесата беше посрещната от малко момиченце на име Кали Роуз, също облечено като принцеса в синя рокля със синя панделка в косата. То връчи на Мидълтън букет, а тя пък не пропусна да поздрави всеки, подал й ръка от събралото се голям брой.
 Снимка 593686

От списание People означават и специфичен подробност от облеклото й - златистите обеци, които носи, костват едвам към 5 английски паунда и са на Accessorize. Кейт ги е носила няколко пъти и преди на обществени събития.
 Снимка 593687

Обувките й Ralph Lauren, както и чантата й DeMellier от визитата в Скарсбъроу също са остарели. За сметка на това класическото бежово палто Max Mara и кашмирената рокля Gabriela Hearst са нови попълнения в дрешника на принцесата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР