Да си обичан и да имаш възможността да обичаш, да

...
Да си обичан и да имаш възможността да обичаш, да
Коментари Харесай

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Да си обичан и да имаш опцията да обичаш, да бъдеш благополучен в любовта е нещо, което всеки от нас желае по собствен метод. За другите зодиакални знаци същинската обич има своите персонални измерения. Мъжете от другите зодии дефинират понятието същинска обич по избран метод, повлиян от техните личностни особености по отношение на астралната им карта.

Овен

За Овена безусловната обич е нещо доста рядко срещано, мъчно за разкриване, в сравнение с за останалите зодии. Той цени измененията и откровено има вяра, че любовта не може да е идеална единствено с един човек. Така че за Овена безусловна обич може да се случи с доста разнообразни сътрудници в живота.

Телец

Телецът търси жена, която е подготвена да отиде оттатък хоризонта за него. Такава, която ще бъде до него без да каже нито дума, дори да не е съгласна. Жена, която поддържа безапелационно половинката е визията за същинската обич за Телеца. Той цени себе си прекомерно високо, с цел да може да изтърпи жена, която да го подлага на критика непрекъснато или да показва противоречие с неговите възгледи.

Близнаци

Мъжът Близнаци има две страни. Едната е общителна и подготвена за всяко развлечение, което се появи на пътя. Другата е сериозна и загрижена за любовта и връзката си. Определението за безусловна или същинска обич включва определението за човек, който е подготвен да бъде с него за доста дълъг интервал от време. Човек, който през цялото това време ще види и тъмните, и светлите страни на Близнака, само че ще ги одобри с цялата си любов и схващане.

Рак

Ракът копнее половинката му да споделя дълбоката му психика. Той мечтае за мъдри метафизичен диалози, за другарство, за схващане и прочувствена обвързаност. Това за него е същинската обич.

Лъв

Страстен, преобладаващ, убеден в себе си и в същото време доста сърдечен и добър, Лъвът търси същинската обич в жена, която да го поддържа, да го обожава и да му демонстрира отдадеността си непрекъснато. Идеалната жена за Лъва е тази, която знае какво желае, по какъв начин да го реализира и преследва задачите си. На такива дами Лъвовете се възхищават.

Дева

Преди всичко Девата мечтае за половинка, която да е лоялна, работлива и постоянно на страната на колегата си. Девите умеят да проучват всеки дребен подробност, което им оказва помощ да преценяват дали даден човек е подобаващ за тях или не. Ако съумеете да спечелите доверието им откакто преминете редица секрети проби, на които ще ви подложат, Девите ще ви обикнат същински.

Везни

Мъжът Везни ненавижда да е самичък. Той е подготвен да е по отношение на който и да е, единствено да не се отегчава от самотата и обстоятелството, че няма с кого да споделя времето си. Въпреки това Везните не са хора, които не търсят същинската обич, в противен случай. Те ценят високо хармонията, шерването на полезностите и идентичните желания във връзката. Ако открият такава жена, тя ще бъде единствената.

Скорпион

Неговото настъпателно, изразително и буйно държание го кара да бърка другарството с любовта. Скорпионите се впускат стремително във връзките си, придавайки им идиличен ореол преждевременно. Често това ги кара да се разочароват. Истинска обич за тях значи любов към тях от страна на половинката им и сполучливо внедряване в обществения кръг на двамата сътрудници.

Стрелец

Стрелците са решителни и самостоятелни. Затова търсят и партньорки с сходни качества. Ако не покажете на Стрелеца, че можете да се забавлявате в живота си дружно като двойка, той ще трансформира връзката ви в мимолетно положително превозване, което няма да се задълбочи. Ако обаче съумеете да му покажете, че сте способни на същия жар като него, ще сте единствената за него.

Козирог

Истинска обич за Козирога значи дамата до него да бъде мощно ангажирана към колегата си, да споделя обичайните полезности в една връзка или брак. Много Козирози сочат като образец за безусловна обич тази към децата си, в случай че имат такива. По-рядко към сътрудниците си. И защото фамилията е висша полезност за Козирога, той търси идеалната половинка у жена, която е сериозна, уравновесена и непрекъсната.

Водолей

Мъжете Водолеи изпитват компликации в изразяването на страстите си, макар че множеството от тях са интелигентни и дълбокомислени философи. Често им лишава дълго време, до момента в който осъзнаят, че ви обичат. Вродената им несериозност и некадърност за задълбочаване, както и свободолюбието им пречат да построяват трайни връзки. Все отново същинска обич за тях е тази, която е основана на другарство, схващане и тотално отменяне на строгите граници, които доста сътрудници си слагат.

Риби

Мъжете Риби са безкористни в любовта. Те са чувствителни, доста интуитивни и откриват дълбока връзка единствено с половинка, която откликва на тяхната емоционалност. Рибите ценят високо дамите домошари, които избират уюта на дома. Те ще са същински влюбени във вас, в случай че умеете да ги изслушвате и да ги разбирате без да задълбавате с прекалено много въпроси./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР