Да си направиш селфи на толкова страшно и опасно място,

...
Да си направиш селфи на толкова страшно и опасно място,
Коментари Харесай

Опасна мода тресе бургаските тийнейджъри: Играят си със смъртта за няколко лайкове

Да си направиш селфи на толкоз ужасно и рисково място, че всички във Facebook да ахнат от злоба. Това е новата фикс идея измежду младежите в Бургас, която обаче не е по никакъв начин безвредна. Пет деца от морския град си направиха селфита на покрива на жилищна постройка, наоколо до Борисовата градина, алармираха обезпокоени бургазлии.

Те свободно стигнали до най-горната част на кооперацията и умерено си създали няколко фотоси. Бургазлийчета с кеф записали акробатичните умения един на различен, преминавайки от едната кооперация на другата.

Случаен минувач, който желал да снима гларусите, които летели наоколо до тях, инцидентно се натъкнал на децата, на забележима възраст към 12-13 година, които се разхождали по покрива, и ги записал на видео. Той бил видян от тях, само че вместо да се притеснят, децата почнали да махат на камерата. Слава богу приключението им приключило с сполучлив край.

“Кооперацията е над бистро " Кабано " в Борисовата градина. През цялото време този заслон е пропуквал. Чист шанс е, че е издържал и няма пострадали”, споделят възмутени родители.

При такива случаи е целесъобразно да се алармира на незабавния тел. 112, преди да се стигне до някой съдбовен край.





Източник, фотография и видео: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР