Да си на 50 за Дженифър Лопес значи само едно

...
Да си на 50 за Дженифър Лопес значи само едно
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, новото видео в YouTube канала й и как изглежда без грим

Да си на 50 за Дженифър Лопес значи единствено едно - да има убеденост, каквато не е имала до момента. Увереност да излезе на сцената и да се гордее, че прави същинско шоу, макар нечии предубеждения на тематика възраст. Увереност да покаже, че точно в този момент може да наподобява по-добре от всеки път.

Джей Ло избра да означи своя огромен празник с едно огромно и в действителност значимо турне за нея. Турне с обръщение, турне, с което сподели на всички дами, че могат да бъдат каквито си изискат, на каквато възраст решат. И че другите не могат да ги съдят единствено тъй като към този момент не са първа младост.

Покрай концертната си обиколка изпълнителката качи няколко видеа в своя YouTube канал, с които ни демонстрира по какъв начин минават часовете и минутите преди да се качи на сцената за следващия си величествен концерт.

Най-важното за Джей Ло е да благодари на Бог и на всички към нея за това, че има опцията да прави всичко, което обича, и то по най-хубавия метод. Тя е безапелационна, че всеки фен на неин концерт би трябвало да си тръгне с мнението, че това е най-хубавото шоу, което е гледал в миналото.

Голяма поддръжка певицата получава от своите най-близки хора - годеникът й Алекс Родригес и децата си, които пътуват на всички места с нея. А когато има няколко часа, свободни от подготовки, Джей Ло ги прекарва в тяхната компания.

Дори в тези непринудени моменти на релакс, тя показва задоволително убеденост в себе си, тъй като не се тормози да се покаже без грим край басейна и даже да снима този миг и да го покаже на всички.

Не, че има причина да се тормози, тъй като наподобява повече от добре и без театрални тоалети и грим. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР